X

Hírlevél

Kérsz havi email értesítőt akciókról, újdonságokról? Add meg az email címed!

Rólunk

Őrizd meg szemed a legszebb pillanatoknak.

A világ napról napra megajándékoz bennünket káprázatos színeivel, szépséges formáival. Egy kedves arc, egy szívből jövő mosoly emléke örökre nyomot hagy bennünk. Érzékszerveink közül szemünknek köszönhetjük a legmaradandóbb élményeket. Az éles látást biztosító szemüvegekkel kényelmesebben végezhetjük munkánkat, teljesebb életet élhetünk. Bármerre is tekintünk, szemünk az ablak a világra, emlékezete pedig a lelkünkhöz szól.

Mindenki az igazit keresi

A szemüveg megszólít, kiválaszt bennünket, ahogy a varázspálca is kiválasztja gazdáját a Harry Potterben, Ollivander boltjában. Egy jól kiválasztott szemüveg tulajdonosának testébe harmónia költözik, bizsergető melegséget érez. Így az igazán testreszabott szemüveg magabiztosságot, erőt ajándékoz viselőjének.


A VIZSGÁLATOKAT LEGÚJABB TECHNOLÓGIÁJÚ ORVOSI DIAGNOSZTIKAI MŰSZEREINK SEGÍTSÉGÉVEL VÉGEZZÜK EL GYERMEKEK ÉS FELNŐTTEK RÉSZÉRE EGYARÁNT.

Szakrendeléssel egybekötött szaküzletünk 2008-ban nyitotta meg kapuit Kecskemét belvárosában, nyugodt és elegáns környezetben. Vállalkozásunk célja, hogy szakképzett munkatársaink segítségével a legtökéletesebb látásélményt nyújtsuk a pácienseknek, teljes körű szolgáltatás keretében, rövid határidővel, barátságos kiszolgálás által, jutányos áron. Mindennapi feladatunknak érezzük, hogy az ügyféleinknek személyiségüknek és választásuknak legmegfelelőbb, kiváló minőségű ajánlattal szolgáljunk – legyen szó a legapróbb megrendelésről. Büszkék vagyunk rá, hogy valamennyi munkatársunk szakképesített és szakterületének lelkes képviselője. Fontos számunkra, hogy a vásárlók tudják, hogy szinte minden stílusú és árfekvésű terméket forgalmazunk és állítunk elő. Szolgáltatásaink között nem csak a tanácsadással egybekötött eladás, hanem a szakvizsgálatok, a szemüveg felírás, a javítás, a betanítás, a garanciális lencsék csiszolása és a pótlencse biztosítása is szerepel. A hozzánk betérőknek ajánlunk, tanácsolunk és kínálunk – mindenkinek saját igényei alapján.