Kontaktlencsével az élet...

Már régóta gondolkozol azon, hogy legalább nyaranta kontaktlencsére váltasz? Könnyebb volna a strandolás, a sportolás , a wellness, és a szauna is és úgy egyébként is könnyít az ember életén. Ezen felbuzdulva összeszedtünk néhány tipikus esetet, amit csak a kontaktlencsét viselők érthetnek meg és tudnak. Tudd meg te is, milyen az élet kontaktlencsével! :)

 

 

 

 

1, Az első, sokkoló pillanat mikor több éves szemüveghordás után, először használod a kontaktlencsédet és minden élesebbé, színesebbé és valóságosabbá válik!

2, A lányok esetében új dimenziók nyílnak a sminkelés területén. Egészen más sminkre lesz szükséged a kontaktlencséhez, mint a szemüvegedhez.

3, A napszemüvegedet végre probléma nélkül viselheted és még látni is fogsz benne.

 

4, Azért nem árt ha a szemüveged magadnál tartod, arra az esetre ha elhagynád a kontaktlencséd.

5, Csak a kontaktlencsések ismerik azt az érzést, mikor egy átbulizott éjszaka után próbálod kibányászni a szemedből a kontaktlencsét vagy, ami a legrosszabb le is ejted a fürdőszobaszőnyegre.

6, Ami előnye, hogy tökéletes pajzsként funkcionál vöröshagyma pucolás közben. :D

7, Viszont sokkal jobban oda kell figyelned, hogy a csípős, maros dolgok után extrémen alaposan moss kezet, mielőtt még belenyúlnál a szemedbe.

8, Amire oda kell figyelned még, hogy mindig legyen nálad kontaktlencsetartó és folyadék, különben nem alhatsz csak úgy a legjobb barátodnál. Kontaktlencsében pedig nem javasolt aludni, mert másnap kifolyik a szemed. :)

9, Hosszú kontaktlencse hordás után, ismét sokkolhatod a barátaidat, ha szemüvegben jelensz meg a társaságukban. :D

Webshopunkból egyszerűen megrendelheted a tökéletes kontaktlencsét!

 

Ha érdekelnek további tippek, trükkök akkor kövesd blogunkat vagy nézd Facebook oldalunkat! :)

 

 

 

Szólj hozzá!

Sorry, you must be logged in to post a comment.